6

Despre Yahoo! Messenger și Skype

urspandaÎn ultimele zile îmi petrec foarte mult timp în online, scriu multe mailuri, răspund la multe pm-uri pe forumuri și țin foarte multe site-uri, dar și programe deschide. Am descoperit că lumea încă mai folosește Yahoo! Messenger și Skype, servicii ce eu le credeam moarte de cel puțin 1 an.

Messenger-ul de la Yahoo îl mai folosesc și eu, este singura modalitate prin care pot comunica cu un prieten certat cu FaceBook-ul și chiar am fost surprins când am văzut că nu suntem singurii care chatuim acolo.

Alex

6 Comments

  1. Skype? Nici într-un caz. E cel mai bun pe partea de comunicare video.
    Eventual Yahoo messenger, dar și ăla încă mai e folosit. Chiar și de mine. :)) Nu e un așa mare wow, doar că prin 2007-2008 cel puțin, aveam lista plină … acum e extrem de pustie.
    Atunci, ce să zic eu care încă mai intru și pe hi5? :)) Știu, a trecut era lui. Poate tocmai asta e interesant la el. :))

    • Da, mai există deși are o cu totul altă interfață și e în colaborare cu tagged. Și cică mai trimit pe acolo oamenii și cereri de prietenie. :)) Că mai văd când intru… încă mă mir că mai rezistă.

  2. Messenger nu mai folosesc de mult.Nu mai cunosc pe nimeni care sa mai aiba asa ceva. Skype il folosesc zilnic pentru apelurile video de calitate si Facebook-ul e la ordinea zilei. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.