Timpul Acordat Blogului - AlexScrie.Ro

Timpul Acordat Blogului

time20managementToți adolescenții de vârsta mea au probleme cu timpul, niciodată nu ne ajunge o zi pentru a face tot ce vrem, mereu mai avem nevoie de câteva ore, ore pe care le furăm din timpul acordat somnului, iar acest lucru nu este tocmai ok. Vreau să vorbesc acum despre timpul pe care toți cei care dețin un blog îl acordă acestuia.

Am văzut în Martie o scădere a numărului de articole postate pe blogurile voastre, dar și pe a celor mai mari bloggeri din România. Ce se întâmplă? De ce nu mai există timp pentru bloguri? Eu încerc să-mi rup 1-2 ore în fiecare zi pentru a posta câteva gânduri pe blog, pentru a răspunde la mailurile primite și a modera comentarii, dar și pentru a citi blogurile pe care eu le citesc. Iar apropo de Google Reader, pe mine nu mă deranjează deloc închiderea acestuia pentru că eu îmi țin blogurile pe care le citesc zilnic salvate în browser, dar majoritatea mă comentează și pe mine, deci nu-mi vine greu să intru pe blogurile lor să văd noutățile.

Acum nu vreau să primesc comentarii gen “nu suntem obligați să postăm pe bloguri, postăm numai când avem ceva de zis”, iar ceea ce o să răspund eu este că nu înțeleg cum se face că înainte toți aveau timp de blogurile lor, iar acum se face observată această scădere a numărului de articole.

Eu îmi propun la începutul fiecărei luni câteva targeturi, printre aceste targeturi este și unul cu numărul de articole pe care vreau să le scriu în acea lună, spre exemplu: în această lună mi-am propus să scriu un număr de 50 de articole. Am reușit să scriu deja peste 25 de articole, iar ca să mă laud puțin adaug că mulți bloggeri nu scriu atâtea articole într-o lună întreagă sau mai mult.

Cert este că mie îmi place să scriu și mereu găsesc un subiect pe marginea căruia să discut, iar feedback-ul primit din partea voastră mă motivează și mă face să vă dau de citit mai des, să aflu mai des părerea voastră și așa ajungem să ne cunoaștem mai bine, ușor-ușor.

Iar ca sfat vă zic să notați undeva fiecare lucru care va deranjează, fiecare lucru care vă atrage atenția sau vă face să zâmbiți în fiecare zi, astfel problema fundamentală a bloggerilor (lipsa ideilor pentru articole) va dispărea. Eu am vreao 5 astfel de idei pe telefon, iar alte 3 pe agenda mea dedicată acestui fenomen numit blogging.

15 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.