AlexScrie.Ro

Reclamele Sunt Peste Tot

Beach_girl_sunshine_beach_ibiza_sun_Tremendo_beach_girls_jensenax_k_album_ZACHODY_S_O_CA_women_pretty_artistic_woman_unimaginable_wow_Gru__largeSuntem înconjurați din toate părțile de reclame. La televizor nu poți urmări o emisiune, film ori documentar fără a fi întrerupt de câteva minute de publicitate. În online site-urile de știri au pus mai întâi reclame la începutul fiecărui articol video din postările lor, ca apoi și YouTube-ul să facă același lucru. Toate lucrurile gratuite vin cu spam-ul lor. Prea ne sunt băgate pe gât anumite produse.

Acesta este prețul ce trebuie să-l plătim dacă vrem servicii la YouTube-ul gratuit. S-au înțepat toți producătorii că online-ul produce și că din online poți atrage mulți cumpărători.

Ce urmează?

comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Fără publicitate nici o televiziune nu ar avea profit. Din sponsorizări se câștigă prea puțin. Într-adevăr, e enervant. Dar altfel cum ar câștiga televiziunile? 🙂
    Și site-urile de știri vor să câștige. Dar mi se pare că exagerează cu reclamele. De asta nici nu intru pe ele. Prefer să nu citesc știri.
    Pe youtube am pățit o fază tare. Mă uitam de pe telefon, de pe netul de acasă și am dat la un video. Ce să vezi? Reclamă. În japoneză sau chineză ce era. :)) Voia să mă convingă să cumpăr ceva mâncare sau ce era, că n-am înțeles nimic. S-a repetat faza. Am mai văzut reclama. Tot n-am rămas cu nimic. Se pare că au pierdut un cumpărător. 🙁 Ce să fac dacă nu’s din Asia? :))
    Ce urmează? Să ne ofere mostre prin TV sau monitor. „Ia și gustă. Produsul îl găsești și la magazinul din colț la supra preț”.

arhivă

%d blogeri au apreciat: