6

Prea Puțini Sunt Oameni

7-Insusirile-personalitatii-inascute-si-dobandite-prin-invatare-298x300Am văzut la Arhi pe blog următorul videoclip, mă lasă pur și simplu fără cuvinte, dar în același timp cu o căruță de nervi. Nu îmi pot imagina cum poți să stai și să te uiți cum un om este strâns de gât de un altul. Cu toate că majoritatea văd cum victima este pe moarte, foarte puțini sar în ajutorul celui aflat în pericol, iar acest lucru nu este normal.

Culmea idioțeniei este că unii râd când văd aceste secvențe sau nu fac nimic altceva decât să scoată telefonul din buzunar și să filmeze, incredibil. Majoritatea aleg să plece de la locul faptei, sperând că nimeni să nu-i fi văzut.

Noroc că a fost doar un sondaj, sondaj din care a ieșit că nu te poți baza pe foartă multă lume când ești pus în situații mai delicate, întrajutorarea umană nu există, foarte puțini sunt oameni, foarte puțini aleg să ajute pe cel aflat în pericol, foarte puțini au suflet, păcat.

Voi cum ați reacționa într-o situație asemănătoare?

Alex

6 Comments

    • in videoclip nu era nici un copil.
      totusi, tipul era la pamant 🙂

  1. Nu ma mai surprinde nimic…poti sa mori in mijlocul strazii ca nimeni nu te va ajuta, poate chiar te va lovi cu piciorul ca ai cazut pe jos in fata lor….

  2. Omu’ de toate zilele… Cum as reactiona? L-as bate pe „criminal” pana i-ar da drumul omului, dar mai rau i-as bate pe aia care au plecat fara sa intervina.

  3. Intai m-as fi uitat la tip sa vad daca e mare sau mic, sa stiu daca pot face fata si as fi actionat. Totusi ma mir cum sunt unii indiferenti si sunt placut surprins de 2 femei din clip, cea cu floare si cea cu geanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.