7

Orange Intră Pe Piața TV

orange-logo-1Cei de la Orange au confirmat că au de gând să intre și pe piața televiziunii, această mutare ar putea fi mai devreme decât ne-am imaginat, cel mai devreme am putea vedea Orange TV în următoarea lună sau cel mai sigur în luna mai. Orange a semnat și contractul cu cel mai mare furnizor global de servicii de comunicații prin satelit din lume, ȘES Astra.

Deocamdată, această piață este acoperită în proporție de 90% de Digi, Dolce și Focus Sat.

Sincer, nu cred că vor avea un mare succes pe această piață, doar dacă vor face ceva oferte în care să implice și telefonia, unde chiar sunt buni. Orice am spune acum este de prisos, trebuie văzut cum se vor mișca aceștia în următorii ani.

Se pare că nu sunt mulți simpatizanți ai acestei mișcări, la un articol similar de pe Gândul.info cei mai mulți comentatori nu au avut niște cuvinte frumoase la adresa celor de la Orange după cum vedeți și în imaginile de mai jos.

orange-tv1

orange-tv2

Click pe imagini pentru a mări!

Alex

7 Comments

  1. Comentatorii de pe site’urile de stiri sunt cei mai penibili dar si amuzanti prin prostia lor…din partea mea poate sa faca „Orange” si firma de distribuit lapte ca nu ma deranjeaza

  2. Nu stiu cat succes vor avea. Nu stiu, dar nu-mi dau senzatia de incredere. Prefer sa nu am legatura cu aceastia. Ca telefonie, oricum o sa raman pe Cosmote.

  3. Stii care cred ca va fi cea mai mare afacere a lor? Daca vor adauga in oferta pentru telefonie mobila si acces la posturile tv. Adica o retea de televiziune mobila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.