15

O Imagine În Fiecare Zi (2)

O-Imagine-În-Fiecare-ZiAm văzut că a fost destul de apreciată această iniţiativă, asta mă încurajează să continui. Brusc, mi-a venit o idee. Oricine deţine una sau mai multe imagini frumoase, din diferite locuri, îmi poate trimite un mail cu ele, imaginile trebuie să fie însoţite de o mică descriere. Eu le voi publica pe blog cu mulţumirile de rigoare.

Pentru această ediţie am imaginea de mai jos, îmi aduc aminte cu drag când am făcut această poză şi unde. Eram în Constanta, staţiunea Olimp, vara anului 2011. Aparatul meu foto încă era catalogat drept nou şi am vrut să-l mai folosesc puţin, astfel a ieşit imaginea de mai jos. Mereu mi-au plăcut imaginile artistice şi am încercat şi eu să fac o serie, multe vi le voi arăta în cadrul acestei „emisiuni”.

Vreau să-mi răspundeţi sincer, ce părere aveţi până acum despre acest proiect? Vreau să mă ajutaţi cu diverse sfaturi şi păreri despre cum aş putea îmbunătăţi acest proiect, aştept chiar şi materiale din partea voastră. Eu vă mulţumesc anticipat, aştept feedback-ul vostru!

Constanţa-Olimp

Constanţa-Olimp

Alex

15 Comments

  1. Pai, poti adauga o descriere la fiecare imagine in parte, sa vadem si noi ce surprinzi tu, si sa comparam cu ceea ce surprindem noi (in poza respectiva). Un fel de joc al mintii, al imagineatiei. E o parere, nu trebuie neaparat luata in calcul.
    Mi se pare buna idea cu trimisul pozelor, si cand o sa mai gasesc si eu una interesanta printr-e ale mele, o s-o trimit 😀

    • Ok, o sa tin minte ca ai spus asta, astept poze de la tine!

  2. O imagine frumoasa , dar zic ca daca o sa adaugi zi de zi un astfel de articol nu o sa dea prea bine si aa mai zice ca 2-3 imagini la saptamana ar fi mai bine.

  3. E fain ce vrei tu să faci aici, dar când mă gândesc că un an are 365 de zile, wow! 365 de poze! 🙂 Sper să reușești să faci ceea ce ți-ai propus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.