3

Nu mai dați like la propriile poze sau postări

Mulți nu înțeleg că e aiurea să-ți dai like singur și se scuză cu următoarea întrebare: „Dacă mie nu-mi place poza mea, ce pretenție am eu să le placă altora?”. Greșiți! E normal să-ți placă o imagine cu tine din moment ce ai postat-o pe FaceBook. Nu e ca și cum ai fi obligat să postezi orice imagine cu tine, tu îți alegi cea mai bună imagine și o postezi pe profilul tău, o postezi pentru că-ți place, nu trebuie să-ți dai singur like pentru că se subînțelege deja că-ți place. Chestia asta se aplică și la postări, e normal să-ți placă dacă ai scris tu acea postare.

Nu vă mai dați like singuri, e ca și cum te-ai săruta singur în fund și te scuzi cu „Dacă nu mă sărut eu în fund, ce pretenție am să mă sărute alții în fund?”. E de maro și trebuie să înțelegi asta.

Dacă faci asta doar pentru a scăpa de „0 people like this”, roagă un prieten să-ți acorde un like, este mai onorabil să cerșești like-uri decât să-ți dai singur. FaceBook e un site de socializare, deci folosești această rețea pentru a socializa cu alții, nu pentru a socializa cu tine. Nu-ți ceri propria părere despre o imagine sau postare de-a ta, ceri părerea prietenilor tăi.

E lămurită?

LikingYourOwnFacebookStatus-5611

Alex

3 Comments

  1. Hah! Nici eu nu-i suport pe ăia care fac asta. Postezi o melodie, evident pentru că îți place dar îi dai like, să se vadă plăcerea în variantă dublă. La fel și cu pozele. „Aha, ce mișto am ieșit. Frumos m-o mai făcut mama. Ia să-mi dau like.”
    Eu cred că mai degrabă e o problemă în ceea ce privesc like-urile. Unii tânjesc atât de mult după ele, încât postează zilnic o poză nouă cu ei. Sunt de-a dreptul enervanți. Poate că au impresia, că dacă nu le primesc, lumea lor se sfârșește. Hah.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.