10

În Viață Trebuie Să Le Faci Pe Toate

Ca să nu uit ideile de postări care îmi vin în fiecare seară când mă pun în pat să mă culc mi le notez ori pe telefon, ori pe carnețelul pe care îl am special pentru acest lucru, mai exact, carnețel pentru online. În acel carnețel îmi notez fiecare expresie, idee de articol sau orice cred eu că ar merge pe bloguri, îl am împărțit pe bloguri, fiecare blog de-al meu are un anumit număr de pagini.

Mi-am notat pe 30 decembrie anul trecut următoarele cuvinte: “În viață trebuie să le faci pe toate.”
Când m-am trezit următoarea dimineață nu mai știam ce am vrut să zic prin aceste cuvinte, nici acum nu știu, dar îmi este ciudă, era ceva bun sau cel puțin așa credeam eu în seara aia că este. Am încercat să interpretez cum îmi vine acum, dar nu are rost, era bun ce vroiam eu atunci, în acea seară de decembrie.

Era ceva legat de online sigur, dar nu îmi aduc aminte ce vroiam, am făcut greșeală de a mă limita doar la aceste cuvinte care defapt era subiectul articolului. Eram prea obosit pentru a nota tot ce-mi trecea prin cap.

Deci, în viață trebuie să le faci pe toate…

Alex

10 Comments

  1. Poate te gandeai sa abordezi mai multe nise sau sa incerci si alte metode promovare a blog-uri, de a face bani :-??

  2. Mie-mi spui .. eu le notez seara pe telefon si cand imi vine cheful ma uit .. vad ce am scris dar nu stiu exact ce aveam in minte atunci :))

  3. e bine sa le faci pe toate dar nu lucruri care distrug ci doar lucruri care construiesc,relatiile interumane trebuiesc sa fie bune nu rele :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.