9

Îmi Place Când Plouă

picture-014Îmi place mult să plouă. Îmi place să ascult ploaia, îmi place senzația de siguranță atunci când sunt în casă și privesc pe geam cum plouă. Îmi place extrem de mult să dorm atunci când plouă, să adorm ascultând picurii de ploaie.

Îmi place ploaia însoțită de fulgere și tunete, dar și cea liniștită. Prima îmi place atunci când sunt ferit de ea, când sunt la adăpost și căldură. A doua îmi place pe timp de vară, să mă ude și să mă bucur de ea.

Totuși, nu-mi place să fiu stropit, să-mi murdăresc papucii de noroi, dar îmi place să ocolesc bălțile cauzate de ploaie. Îmi place să ascult muzică în ploaie și îmi place și mai mult să mă plimb cu mașina atunci când plouă.

Ador mirosul dinaintea ei, dar și să privesc la iarba umedă de după ea. Îmi place să plouă noaptea, când afară este rece, iarna se apropie și focul arde zgomotos în șemineu.

Îmi place sunetul ploii, îmi place ploaia.

Alex

9 Comments

  1. „Îmi place felul în care îți place când plouă.”
    Acum, la mine plouă și-ți simt cuvintele printre picurii care lovesc geamul camerei mele.

  2. Eu dorm foarte bine cand ploua. Nu stiu de ce, dar atunci cand ploua ma ia un somn de n-am ce-i face si trebuie sa ma pun in pat.

  3. exact acelea-si vorbe lea-si zice si eu , ma bucur ca ma sunt persoane care se simt la fel de bine atunci cand ploua

  4. Atunci când ți-am citit postarea chiar ploua și am simțit cea mai frumoasa senzație din viata mea. Nu pot explica în cuvinte ce am simțit, dar notele pot 58 din 10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.