9

Giuliano Stroe Suferă De Piticism

giuliano-stroeAre un tată care vede în el doar o afacere, nu un copil. Și-a nenorocit copilul, a strâns ceva bani de pe urma lui, dar acum o să aibe de tras pentru toate, este anchetat pentru rele tratamente. Atât Giuliano cât și fratele său se pare că au o boală numit piticism, după nume ne putem da seama cum se manifestă. Ambii arată ca niște copii de 4 ani, chiar dacă au 7, respectiv 8 ani.

Când am scris pe vechiul blog că este un copil chinuit și că tatăl lui este un cretin au sărit niște ciumpalaci să-mi spună că nu am dreptate, că sportul este ok. Da idioților, sportul este foarte bun, dar nu astfel de sport pentru niște copii care ar trebui să se joace cu mașinuțele sau ascunsa în fața blocului.

Vreau să văd o știre zilele următoare cum că tatăl acestor copii este după gratii, să nu mai poată cerși bani pe net sau să facă din copii lui doar niște pachete de mușchi distruși psihic. Mai aștept și rezultatul controlului medical la care copii vor fi supuși mâine.

Alex

9 Comments

  1. Un tata caruia ii lipseste o mare parte din creier. Cum sa iti exploatezi copii in halul asta ? Tin minte o emisiune de acu` cativa ani, la Happy Hour, care pur si simplu m-a socat, tratandu-si copii ca pe niste roboti.

  2. Poi daca ala e asa de musculos acum, sigurat nu mai creste. Odata ce muschii sunt formati nu cred ca vor mai creste deoarece ceea ce face el acum se face cand corpul este dezvoltat (16-18 ani). Despre tatal lui, am de spus doar ca e un tampit.

  3. Mai toate salile pe la care am trecut cer sa ai minim 18 ani. Am avut norocul sa pot vorbi cu un doctor care a spus ca este ok sa incepi sa mergi la sala pe la 16 ani, insa salile de sport cer sa ai 18 ani ca sa poti avea grija de tine, sa nu te ranesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.