Despre

Ababei Alexandru, născut în 1997, în Vaslui. Pasionat de dezvoltare personală, de leadership, de comunicare (de aici și blogul).

Cochetez cu online-ul din 2010, totul a început din pură întâmplare și curiozitate. Acest blog este deschis în Ajunul Crăciunului 2012.

Scurtă biografie “profesională”:

2012

– Deschid blogul în luna decembrie, pe 24, fiind cea mai bună versiune a onliner-ului Alexandru Ababei, cu multe idei bune și gând de continuitate.

2013

– Scriu pe blog și învăț tot mai multe lucruri despre promovarea online. Pun bazele unui PBN cu care mi-am sprijinit, mai apoi, viitoarele proiecte online, cu succes minor.

2014

– Un an de tergiversare, care nu-mi aduce mari realizări, dar din care am învățat multe lucruri ce mă vor ajuta pe viitor. PBN-un crește, dar nu l-am ținut de curat și asta m-a pus mai mult la muncă în viitorul imediat apropiat.

2015

– Vin la facultate, în Iași. Descopăr oameni frumoși, cu gândiri sănătoase și motivaționale.

– Devin voluntar al Ligii Studenților de la Facultatea de Mecanică și aici începe, practic, remodelarea mea la nivel de caracter, dar și ca onliner. Încep să fiu apreciat pentru ceea ce sunt, pentru modul în care scriu și învăț să lucrez în echipă.

– Devin responsabil de site-ul asociației și imaginea în online a acesteia.

2016

– Cresc, scriu, învăț. Voluntariatul mă dezvoltă și trag cât mai mult pentru a ajunge cea mai bună variantă a mea.

– Deschid o idee de business împreună cu alți doi colegi de facultate (WeBrandIT.ro), în cadrul căreia mă ocup de imagine, conținut, SEO și WordPress.

– Încep niște colaborări cel puțin interesante și mă maturizez personal și profesional.

2017

– Deschid mai multe bloguri (10) la începutul anului și încep să le cresc pentru viitor. (ianuarie)

– Încep să prezint, organizez, gândesc evenimente pentru L.S.M și să devin tot mai îndrăgostit de voluntariat. Mă ocup, împreună cu un prieten din Liga Studenților de la Facultatea de Mecanică, de evenimentul “Expo&Burn 2k17” în calitate de organizator. Proiectul asociației noastre m-a pus în contact cu mulți oameni de succes și m-a dezvoltat mult. (aprilie)

– Candidez și devin Președintele Ligii Studenților de la Facultatea de Mecanică, iar de aici majoritatea timpului meu este dedicat voluntariatului. (mai)

– Nu am lăsat nici online-ul moale și încep fiu redactor pentru EstiDinIasi.ro. (iulie)

2018

 


Mă puteți găsi și aici:
FaceBook: https://www.facebook.com/AlexScrieRO/
Twitter: https://twitter.com/AlexAbabei