De ce șterg mesajele din telefon

Mi-am format un obicei, cred eu sănătos, în legătură cu telefonul meu mobil. Pe lângă faptul că am cod pin pentru deblocarea telefonului, șterg de fiecare dată sms-urile, dar și istoricul apelurilor. De ce fac asta o să explic în rândurile următoare.

În caz că îmi pierd telefonul, cel care-l găsește nu-l poate debloca, deci nu are acces la agenda mea, notițele mele, mesajele mele, adică nu are acces la nimic. Poate apela doar un număr de urgență.

Dacă telefonul tău este găsit de un copil până în 15 ani, primul lucru care-l face este să trimită zeci de mesaje celor din agenda ta cu înjurături, cuvinte urâte și astfel îți poți face probleme nedorite. Știu asta pentru că un prieten de-al meu a trecut prin asta, vă dați seama că este destul de greu să le explici părinților tăi, neamurilor tale, iubitei și prietenilor că nu tu i-ai trimis în mamele lor, nu tu ți-ai băgat, nu tu ți-ai scos.

Bineînțeles că mai e și faza aia în care uiți pentru câteva momente de telefonul tău și-l găsești mai târziu în mâna prietenilor sau părinților. Unde vor intra prima data aceștia? Exact, în mesajele tale.

Se mai întâmplă să ai informații destul de valoroase în unele mesaje primite sau trimise, dar pentru asta există notițe, agendă, jurnal, etc.

Tu îți ștergi mesajele și istoricul din telefon?

sms

img: it.bzi.ro

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.