5

De Ce Scriu Pe Blog

blogging1Obișnuiesc să mă consult mereu cu un prieten din online despre viitorii pași pe care vreau să-i fac, nu vreau să fac eu greșeli pentru a învăța, vreau să învăț din greșelile altora. Iulian Grecu, pe numele lui, mi-a pus o întrebare căruia vreau să-i scriu răspunsul aici.

De ce scriu?
Scriu pentru că nu pot sta fără să o fac, îmi place să văd pagina asta goală cum se umple ușor-ușor cu gândurile mele, îmi place să îmi văd munca și-mi place să o vadă și alții. Vreau să fiu blogger în adevăratul sens al cuvântului, însă am prea puțină vechime pentru a putea fi catalogat astfel. Scriu pentru a-mi satisface această plăcere în primul rând, scriu pentru că oamenii care scriu, nu sunt niciodată singuri, există cineva care să citească.

Nu mă simt obligat să scriu, numai că a devenit o chestie esențială, ceva ca foamea și setea, pur și simplu îmi place, poate fi definită dar îmi vin prea multe definiții în cap pentru a scrie.

Îmi place să primesc comentarii, să fiu completat și să văd că lumea apreciază ce scriu eu, îmi place să-mi împărtășesc ideile cu publicul cititor și să fiu încurajat, criticat sau completat. Îmi place feedback-ul de orice fel, îmi place să socializez și am găsit în blogging o nouă metodă.

Scriu pentru că-mi place. Trebuie să recunosc însă că am găsit în online și o nouă metodă de a câștiga bani și este ceea ce caut, să fac ceea ce-mi place și să câștig din asta.

Tu de ce scrii pe blog?

Alex

5 Comments

  1. Eu scriu pe bloguri doar din placere . Am incercat sa stau o perioada de timp fara blogging dar intr-un final m-am decis sa incep sa scriu din nou . Sa scrii pe blog este ceva frumos si chiar as vrea ca mai multi sa isi inceapa un blog.

  2. Si eu tot din placere scriu, dar in ultimul timp chiar si pentru a-mi completa veniturile….
    Decat sa-mi pierd timpul pe facebook sau prin alte parti, mai bine scriu un articol si mai am un beneficiu…

  3. Încă de mic îmi plăcea să scriu și să mă descarc prin asta. Așa că, atunci când un prieten și-a deschis un blog, mi-am spus: „Eu de ce nu?”. Și așa am ajuns să scriu pe blogul meu scump :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.