8

Comentator Care Vinde Droguri Pe Sport.ro

Încă o chestie penibilă la sport.ro este că nu au pe cineva care să modereze comentariile, toți idioții pot comenta pe acel site, pot înjura, pot face spam la maxim și mai mult de atât, pot vinde unele lucru, precum droguri. Da mă, droguri, ai citit bine, nu mai repeta fraza. Nici nu știu cum să reacționez când citesc asemenea comentarii, totuși, o să public acest articol în categoria Divertisment. Deși este un site infect din cauza reclamelor, sunt unele titluri care mă atrag, chiar dacă sunt din alea cu CLICK AICI, INCREDIBIL, SĂ MORI TU, EȘTI PROST DACĂ NU DAI CLICK etc.

Comentariul de mai jos l-am găsit la un articol atât de penibil precum comentariul. Știți că acum sunt din ce în ce mai mulți de-al de Hagi, Messi și Ronaldo. În acel articol se făcea că un puști de 4 ani o să fie noul Leo Messi, ironia face ca puștiul să fie îmbrăcat într-un compleu cu insigna Real Madrid.

Totuși, comentariul nu este cam de natură penală? Tipul se expune la maxim, deci nu ar fi chiar foarte greu să fie prins de „oamenii legii”. 🙂

sport.ro
Click pe imagine pentru a mări!

Alex

8 Comments

  1. De-aia nici nu-mi mai petrec timpul pe astfel de site-uri. Daca tot au atatea reclame pentru bani si toate cele, de ce nu stau frate sa modereze niste amarate de comentarii. Mai sunt si copii care umbla pe asa ceva!
    Asta se intampla doar pentru ca ei sunt pe interes (cei care administraza site-ul), vor doar sa-si scoata banii si atat.

  2. am vazut si eu aseara acel articol si chiar si comentariul , oare astia nu se gandesc ca ii prinde garda dupa ce posteaza astfel de comentarii?

  3. Politia e ocupata sa nu depasesti viteza legala si sa nu calci linia continua,nu se complica ei cu fleacuri gen „vanzarea de droguri”…

    • Să știi că și fleacurile alea, sunt importante (viteza legală și linia continuă)! De ele depinde viața ta!

      Numai dramatiza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.