3

Comentariul Săptămânii: Ediția 2

multumesc-pentru-comentariiSalutare prieteni, astăzi o să anunț câștigătorul celei de a doua ediții din proiectul meu, Comentariul Săptămânii. În această săptămână nu mi-a fost greu să aleg un câștigător, am avut în vizor comentariul din această ediție încă de când a fost lăsat de către autor.

Mi-a plăcut la comentariul lui Al3x, căci el este câștigătorul, că este simplu, lipsit de arogantă (asta nu înseamnă că nu o să numesc drept Comentariul Săptămânii și feedback-uri mai arogante, scrise mai de sus), bine pus la punct și nu are multe greșeli din punct de vedere gramatical. Este destul de lung și avem ceva de învățat din el. Autorul nu a lăsat și un link, nu știu dacă nu are blog sau doar nu a dorit să-l facă public. Oricum, prin mesajul lăsat, a lăsat de văzut că nu a trecut pe blogul meu doar pentru link-ul din comentarii, îi mulțumesc pentru acest lucru.

Mă plângeam săptămâna trecută că nu am avut de unde să aleg un comentariu bun, în această săptămână au fost mai multe bune, dar acesta s-a detașat de toate.

comentariul-saptamanii2

Felicitări Al3x. Apropo, nu a mai preluat nimeni această inițiativă?

Alex

3 Comments

  1. Un comentariu adevarat , nu doua cuvinte cruce doar pentru un link ( mai ales ca el nu a lasat link ). Mai rar gasesti astfel de oameni .

    • de apreciat, dar sunt si comentarii bune care contin doar 2 cuvinte 🙂 parerea mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.