Când se mănâncă colivă?

Pentru că am decis să fac foarte multe schimbări anul acesta, am schimbat și alimentația, iar noul stil mi se potrivește de minune. Rezultatele au început să apăra și asta mă motivează tot mai mult. Însă mi-e poftă! Mi-e poftă de produse care nu-mi treceau prin cap dacă continuăm stilul alimentar total dezorganizat cu care eram obișnuit. Zilele astea m-am gândit continuu la colivă. Chiar dacă pare puțin ciudat și te duce cu gândul direct la evenimentele neplăcute din viață, acest produs poate fi mâncat și atunci când nimic rău nu s-a întâmplat, nu doar la înmormântări sau parastase. Și pentru că online-ul este cel mai bun prieten al meu, m-am pus pe căutat. Am descoperit site-uri dedicate pentru colivă online și ideea mi se pare genială.

Este o idee bună pentru că sunt mulți care au pofte la fel ca mine sau nu știu să gătească acest produs, iar atunci când nu știm să facem un lucru, apelăm la profesioniștii din domeniul. Mi se mai pare o idee bună și pentru că online-ul crește, iar nișele mici se dezvoltă și ele, chiar dacă este târziu. Afacerile din România sunt în proporție de 50% și în mediul online, iar procentul este foarte, foarte mic. Și este așa pentru că încă avem o mentalitate învechită și nu credem că putem găsi calitate și pe internet. Multe dintre magazinele fizice sunt sub cele online din orice punct de vedere, dar ne este greu să recunoaștem acest lucru.

Nu mi-am comandat colivă de pe site-ul care pregătește coliva sector 6 pentru că este foarte bogată caloric, dar cu prima ocazie o să gust din acest preparat doar pentru a-mi aminti gustul. Bunica mea ne pregătea colivă atunci când nouă, nepoților, ne era poftă de dulce. Chiar dacă am mai gustat de atunci, nu mai avea același farmec și totodată gust.

3 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.