Allan Pease – Întrebările sunt, de fapt, răspunsuri (carte de dezvoltare personală)

Am citit-o în mai puțin de o oră jumătate (are 112 pagini) pentru că îmi place să transpun tot ce citesc în domeniul meu de activitate și să-mi modelez informațiile după bunul meu plac. Nu este clar cea mai bună carte de dezvoltare citită de mine, ci mai degrabă o carte de nișă pentru cei care cred în afacerile bazate pe sistemul piramidal, dar care are totuși informații interesante ce pot fi aplicate în mai multe domenii.

Aspecte pozitive

Am învățat lucruri interesante despre limbajul trupului, mai multe decât știam. Încă un avantaj al acestei cărți este că mi-a deschis un apetit nebun de a citi cât mai multe cărți de dezvoltare personală și chiar mi-ar plăcea să-mi fac un obicei din asta pentru că aceste materiale au efect asupra mea și-mi dau foarte multe idei pe care le pun în practică.

Allan Pease a folosit foarte multe jocuri de cuvinte și totodată un limbaj simplu, de blog, prin care, cred eu, ajunge mai ușor la cititor și transmite informația mult mai prietenoasă.

Imaginea ce deschide cartea mi se pare genială:

 

Aspecte mai puțin pozitive

Mi s-a părut de cel puțin 3 ori că citesc un articol ce are ca scop promovarea unui produs (în carte-o afacere), mai ales că a apărut și numele de Amway.

Poate că nu am înțeles eu prea bine, dar mi s-a părut că Allan Pease s-a și contrazis puțin. Spun asta pentru că a descris clar, în carte, că poziția mâinilor încrucișate reprezintă o atitudine închisă, iar pe copertă apare o imagine cu el în aceeași poziție.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.