4016 cazuri din care nu învățăm nimic

Astăzi s-au anunțat 4016 cazuri de covid, un număr impresionant chiar dacă nu acesta este numărul real de infectați. Ne vor închide în case în curând, asta e clar și nu trebuie să ne mire. Nu am învățat nimic din toată această perioadă și facem faze precum cele care sunt desfășurate chiar acum în Iași.

Sincer, îmi pare rău că într-un oraș la care eu țin foarte mult se întâmplă astfel de scene. Mi-a plăcut întotdeauna să cred că oamenii de acolo sunt mult mai cultivați, mai moderni, mai deschiși. Și nu doar în Iași oamenii nu țin cont de măsurile de prevenție, ci în toată țara, dar Iașul mă afectează mai tare.

Pentru momentele de nebunie de acum, pentru cei care au provocat valul de acolo, peste două săptămâni ne vom ”lăuda” cu un număr mai mare de teste pozitive. Să nu credeți că toți de acolo cred cu adevărat în acel protest. Mulți vor realiza ce fac abia atunci când se vor liniști și vor scăpa de furia cu care s-au încărcat în acele locuri.

Poate nu o fi chiar atât de negru acest virus, poate cifrele nu sunt atât de reale, dar virusul cu siguranță există. Scandal putem face oricând, dar nu cu prețul sănătății noastre.

E păcat și urât ce se întâmplă acum la Iași. Acțiunile astea vor avea urmări groaznice. Ne vom confirma cu toții asta în maxim două săptămâni.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.