2013 nu a fost un an foarte bun pentru mine

obiectiveSuntem la finalul lui 2013, un an nu prea bun în online pentru mine, dar destul de bun în offline. Nu prea m-am ținut de proiectele începute și nu am reușit să am performanțe. Blogul a mers destul de bine în acest an, a produs și destui bănuți pentru un blog proaspăt cum e acesta și a adunat și câteva comentarii.

Realizările din 2013 au fost puține:
mi-am luat tabletă
– am reușit să scriu într-un an de zile peste 400 de articole pe acest blog, iar multe altele pe alte bloguri, dar și pentru clienți (mă mai țin și de content writting din când în când)
– am aproape 200 de like-uri pe pagina de facebook a blogului
– am început munca la un proiect interesant, o să-l lansez în 2014
– sunt mai organizat în ceea ce privește online-ul

Ce vreau de la 2014:
În 2014 vreau să mă țin mai mult de online, vreau să lansez măcar 5 site-uri care să-mi aducă un venit lunar destul de frumușel din Adsense, site-urile sunt schițate deja pe agenda mea de online. Mai vreau să scriu minim 700 de articole pe acest blog, asta ar însemna să scriu zilnic 2 articole (nu e mult). Vreau să adun la cele 700 de articole cel puțin 3500 de comentarii.
Vreau să ridic pagina de facebook a blogului la 500 de like-uri, să ajung la 400 de unici pe zi până la mijlocul anului și să devin mai activ în blogosferă.

Nu e greu deloc, dar trebuie să mă țin de lucru. Nu sunt toate obiectivele, vor mai fi articole care-l vor completa pe acesta, o să scriu câte un articol cu targeturi pentru fiecare anotimp.

sursă imagine: afbh.ro

7 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.